Xavi 4 jaar! Birthday in foto’s…

Dit jaar geen themafeest!
De afgelopen verjaardagen kon ik wéken van tevoren bezig zijn met het uitzoeken van versieringen en het maken van de uitnodiging. Alles in een thema. Superleuk natuurlijk maar soms moet je keuzes maken…

Dit jaar besloot ik om gewoon lekker aan Xavi te vragen welke kleuren hij mooi vond. Paars en Groen!
Prima. Paarse en groene ballonnen gecombineerd met zilver en wat andere leuke versieringen. Bij Hema kocht ik wat simpele items voor op tafel en als klap op de vuurpijl kocht ik grote confetti om over het tafelkleed heen te strooien 😉

En tot mijn verbazing zag het er nog leuk uit ook!
Vandaag deel ik wat sfeerfoto’s met je. Gewoon om na te genieten en te laten zien hoe Xavi heeft genoten.

 

De tafel, simpel maar toch leuk versierd! Ik bakte 2 worteltaarten, een cake met sprinkletopping en Xavi wilde graag een Spidermantaart. Deze bestelde ik bij de Hema.

Dit wilde ik altijd al eens maken… Lang niet zo mooi als op Pinterest maar zó feestelijk en lekker!

Xavi’s verjaardagscadeau: een Wobbel! Sommige mensen zijn er gék op, anderen vinden het onzin.
Xavi beweegt het liefst de hele dag en gelukkig viel de Wobbel dan ook goed in smaak bij hem.

Even relaxen voor alle vrienden komen!

(Foto’s zijn trouwens gemaakt met mijn nieuwe camera, wat een topper! Ik ben gezwicht voor de Panasonic Lumix GX80.
Wie weet komt er ooit nog een post over…)

Gezellig op de Wobbel!

Deze 3 musketiers moesten natuurlijk op de foto met hun t-shirts. Hoe toevallig, alle mama’s hadden een shirtje aangetrokken van het merk Tao & Friends, te koop in onze webshop: http://www.axclusif.com

Ondanks dat er om 12.00 uur nog maar 3 man visite was wilde Xavi zoooo graag taart! Dus we zijn met een gigantisch koor van 5 personen gaan zingen voor Xavi. Hij genoot ervan, maar was wel een beetje verlegen… Hij bleef me maar aanstaren.

 

Kaarsjes blazen… en YES een Spidermantaart!
Zijn zelf uitgezochte kaarsjes, een roze 4, zo leuk!

En natuurlijk gelijk een stukje taart proeven met je grote vriend Aiden…

Hierna kwam de visite en heb ik nog weinig geschikte foto’s gemaakt voor op Xazoe.
Hopelijk heb je toch een leuk sfeerbeeld gezien van Xavi’s verjaardag!
En a.s. zaterdag vieren we #2 met de familie, kleine bofkont!

Liefs,

Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge