Top 10 favoriete artikelen Xazoe

December, de laatste maand van 2016 alweer. Ruim over de helft en met een paar dagen staan de kerstdagen centraal. Tijd om eens terug te kijken welke artikelen favoriet waren bij jullie op Xazoe. Welke heb jij nog niet gelezen?

Favoriet artikel: healthy & food

Het Killerbody dieet van Fajah Lourens, hot or not? Een artikel wat tegen onze verwachting in onwijs goed loopt. In de zomer waren jullie massaal aan het lezen en wellicht uitproberen zelfs en ook nu in de winter blijven de bezoeken hoog. Iedereen wil een killerbody, toch?

 

 

Denk bij jonge kinderen wel aan de veiligheid als je aan tafel zit. Wist je dat je met veel fruit en groente toch écht nog voorzichtig moet zijn? Niet alleen bij een baby of dreumes, ook als peuter en zelfs kleuter schuilen er nog gevaren. Check snel of jouw kind nog gevaar loopt. Liever voorkomen…

Favoriet artikel: shopping

Enorm veel artikelen zijn voorbij gekomen met onze fashion-outfits en onze shoplijstjes. Te veel om op te noemen, check onder het kopje kids of fashion op onze homepage.

Die terugkerende traktaties voor kinderen blijven soms een worsteling. De ene ouder is enorm creatief en besteedt uren tijd eraan en de ander komt niet op ideeën. Ook zoiets, een cadeautje voor de juf vanwege een verjaardag of afscheid. Te laat of geen idee? Niet meer nodig. Sla jouw favoriete artikel op. Niet meer moeilijk doen. En deel je dan wel een fotootje met ons? Vinden wij als juf wel enorm leuk.

Favoriet artikel: DIY

De Leukste Ikea Hacks voor jouw kinderen. Lekker creatief aan de slag voor of met en door de kinderen. Handige tips en tricks om je huishouden toch enigzins bewoonbaar en gezellig te houden in combinatie met energieke en creatieve kinderen. Hoe bewaak je je eigen domein als ouder en hoe geef je je kind alle ruimte om tot ontwikkeling te komen.

DIY Changes in our home. Ook zo’n favoriet artikel waardoor je geïnspireerd kan raken. Zo werkte het tenminste bij ons ook. Geen wiel opnieuw uitvinden. Kijken bij de buren en aanpassen naar je eigen wensen of ideeën. Nog niets geklust in huis? Januari is ook een ideale maand hiervoor nog. Snel voor de grote voorjaarsschoonmaak eraan komt.

DIY Herinneringen van je baby. De babytijd, enorm cliché maar het is echt zo voorbij. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen. De herinneringen wil je dan natuurlijk tof vastleggen. Daar hadden wij wel wat ideetjes voor. Moet je nog aan de slag? Kijk snel.

Favoriet artikel: traveling

Ibiza was een favoriet vakantie-reisartikel onder jullie. Een hotspot met kinderen, zelf bezocht en dus de beste tips die uitgeprobeerd en actueel zijn. Wintermaanden = uitkijken naar de zomer -> vakantie. Dus plannen maar.

Ook Sicilië kun je heel goed met de kinderen bezoeken. Een toffe rondreis op een rustig tempo zodat je zelfs met je peuter heerlijk kunt genieten. Uitrusten en ontdekken, dat doe je samen!

Favoriet artikel: vaders…

Vanuit de ogen van een vader is meerdere keren enorm goed bekeken. Blijkbaar willen al die vaders ons blog toch stiekem wel volgen. Of willen de moeders graag weten hoe de mannen erover denken. Een baby wordt geboren zonder handleiding, toch echt wel eng voor veel vaders. Er blijken toch heuse verschillen te zijn, niet alleen bij onszelf thuis. Of is het uiteindelijk een kwestie van gelijkheid achter de voordeur?

Komen er meer van deze favoriete artikelen?

Favoriet artikel: ontwikkeling

Hoe belangrijk is het om steun te voelen in je directe omgeving. Vriendinnen hebben die ook kinderen hebben, geeft een gevoel van saamhorigheid en het kunnen delen van ervaringen. Het maakt je een stuk zekerder. En gezellig al die uitstapjes. Ook een item wat jullie waardeerden als favoriet artikel. Dus met de kerstvakantie voor de deur: maak een play-date met je vriendinnen en hun kinderen.

Zoek je nog een leuke hotspot waar dit uitstekend kan? Check ons artikel donderdag, wij hebben er één voor je uitgeprobeerd!

Bedankt voor het lezen van jullie favoriete artikelen met zoveel enthousiasme! We waarderen dit enorm en het geeft ons de energie om door te schrijven over al onze ervaringen en ideeën. Mis je nog een onderwerp of heb je een uniek idee? Laat het ons weten!

Liefs,

Kim en Babette

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge