Sieraden voor een peuter? Lucardi – Kijk nou hoe leuk….

Sieraden voor een peuter, een mooi detail, aankleding en accessoire.
Voor ons een toegevoegde waarde aan een outfit maar wél iets wat niet teveel tijd moet kosten.
Wij staan ’s ochtends vroeg op en verwachten dan met de minste inspanning er toch nog redelijk uit te zien.
Nee, helaas hebben we geen tijd om sieraden uit te zoeken en daarom gaan wij vaak voor standaard items.
Oorbellen die altijd blijven zitten, één vast horloge en zo af en toe eens een keer een kettinkje, daar blijft het bij.
Herkenbaar drukke mama’s???

11352120_1495970070696231_1465032742_a

Toen wij een mailtje van Lucardi ontvingen ging er een wereld voor ons open…
Natuurlijk weet je wel dat er veel bestaat, maar dít was toch wel een eyeopener.
Wat een divers aanbod voor de kleintjes!
Zoë draagt af en toe wel eens een armbandje of kettinkje die we op vakantie hebben gekocht maar deze sieraden staan voor kwaliteit én zijn dus items die langere tijd mee kunnen gaan. Ook voor grijpgrage kleinere handjes.

Een enorm meidenaanbod maar ook voor jongens kun je hier iets moois scoren!

A girl can never have enough jewelry…

Regelmatig spreek ik met Zoë over de tijd. Hoe laat we op school moeten zijn, hoe laat de stoomboot van Sinterklaas aan komt en ook de regelmatige stressmomenten in de ochtend over het op tijd (of te laat) komen op het werk. We blijven drukbezette moeders. Zoë’s interesse is dan ook gewekt in de tijd. Het is nu 4 en een half is al een geruime tijd een uitspraak en meer tijden passeren de revue. Tijd voor een horloge voor kids, want spelenderwijs pakken ze al veel op. Sieraden voor een peuter kan echt wel, uitgezocht bij Lucardi.

Meidenhorloge

Starten als peuter met als sieraad een horloge? Yes!

sieraden-peuter-lucardi-horloge-regal-wit

Een horloge is fashionable en handig als leeronderwerp. Spelenderwijs hebben we het over de tijden op de dag en wanneer iets plaatsvindt. Geen concrete oefeningen, ik ben juf op school en niet thuis. Richting de kerst vind ik het dan ook supertof dat ik de kans krijg Zoë’s kerstoutfit aan te vullen met sieraden. Lucardi gaf de mogelijkheid. Een tof en stoer, wit horloge van Regal is het eerste item wat wij scoren. Een rustig horloge, met een witte kast en band en ook een witte wijzerplaat. Ik denk aan sneeuw in deze tijd, maar ook leuk voor de zomer.

Zoë, inmiddels een echt meiden-meisje, heeft sierlijke jurken uitgezocht voor het kerstfeest. En geloof mij, een peuter van 3 en een half kan zeker al haar eigen kleding shoppen. Alleen in een pashokje en alles zelf willen doen. Na een volle tas te hebben geshopt kreeg ik te horen dat sieraden hier zeker bij horen. “Mama…?” al vragende. Ha, dat komt goed uit, twee stoere armbanden al binnen. Meiden-meisjesachtig combineren met stoere meidenitems, daar ben ik van.

Stoere plaatarmband voor peuters

In onwijs veel kleuren kun je een stoere plaatarmband kopen voor jouw dochter. Een plaatarmbandje kennen wij misschien nog als de zilveren of gouden variant met je naam erop gegraveerd. Dat is nog steeds hartstikke hip, die plaatarmband, in allerlei kleuren en in een stoer leren jasje. Friends Forever, want  je kunt ze ook als vriendschapsarmband inzetten. Supergaaf voor oudere meiden, geef je beste vriendin een cadeautje net voor kerst!

sieraden-peuter-lucardi-plaatarmband-zit-zwart-leer-kristal-2

Fantastisch blinkende kristallen rond een plaat in het midden en je hebt dé combinatie voor meiden. Stoer, wel meisjesachtig en voor elke outfit. Zoë heeft zwart en wit gekozen, passend bij haar horloge om haar andere pols en bij veel van haar kleding. Maar het liefst zou zij een grote verzameling beginnen met de plaatarmbanden want er zijn meer dan 20 keuzes in kleurencombinaties. Persoonlijk voor iedere meid, aan te vullen als collectie en aan te passen aan de seizoenskleuren. We are in!

Sieraden in de doos

A girl with enough jewelry kan dit niet overal laten rondslingeren natuurlijk. Netjes opbergen in een doosje. Een ideaal zwart opbergdooosje mét spiegel. En je hebt een blije peuter. Degelijk gebouwd en kan tegen een stootje. Praktisch in een huishouden met jonge kids.

sieraden-peuter-lucardi-meiden

Life’s to short to wear boring accessories – Boys only

horloge-verkleind

En ook Xavi gaat met de Kerstdagen verwend worden. Dankzij dit geweldige horloge van Lucardi, een sieraad voor een peuter-jongen.
Ook voor jongens hebben ze namelijk een groot aanbod. Ik zie Xavi alleen écht niet met een zilveren armband of ketting rondlopen.
Een horloge daarentegen vindt hij (zoals veel kinderen) erg interessant. En wat is er nou stoerder dan een écht voetbalhorloge?
Natuurlijk had ik ook kunnen kiezen voor een stylish zwart horloge maar … ik kan niet wachten om zijn gezichtje te zien wanneer hij dít cadeau uitpakt.

horloge-verkleind-2

En voor foto’s hiervan? Stay tuned, Christmas is on it’s way 🙂

Wat vonden jullie van deze items van Lucardi?
Zo zijn sieraden voor een peuter toch enorm leuk!

Sla snel je slag op Lucardi, want deze pakjes staan reuzeleuk onder die kerstboom!

Liefs,
Babette en Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge