Over ons

IMG_3436

Een blog, bestaande uit 2 moeders, maar ook 2 juffen!

KIM

Hi, welkom!

Mijn naam is Kim, 27 jaar oud en moeder van de ‘kleine’ Xavi.
Samen met deze lieve peuter en vriend Jordy woon ik in Dordrecht.
Op mijn 24e ben ik moeder geworden, een leeftijd die mij goed bevalt.
We zijn beiden nog jong en staan volop in het leven. Met een peuter is het nu weer steeds makkelijker om dingen te ondernemen. Hier genieten wij enorm van!

Naast moeder zijn doe ik nog meer… Ik ben inmiddels alweer een aantal jaar juf in ‘mijn/onze’ bovenbouwgroep van een Jenaplanschool. Hard werken maar ook zeker genieten.

Ik hou mijn hele leven al van sporten en momenteel kan ik mijn energie goed kwijt in de fitnesszaal.
Een combinatie met sporten is natuurlijk gezond eten.
Ik ben gek op healthy baksels en ontbijtjes. Elke dag starten wij met een lekkere smoothie maar ook zondigen ben ik heel goed in!
Lekker bakken doe ik graag en mijn favoriete recepten zal ik met jullie gaan delen.
Naast sporten en eten heb ik nog een hobby: internetshoppen, met name kleding voor Xavi maar ook mooie items voor in ons interieur kan ik goed waarderen.
Nieuwe items scoren is voor mij een uitdaging en hier kan ik dan ook uren mee bezig zijn!

Sinds kort heb ik ook een webshop met té gekke kinderkleding: www.axclusif.com, neem zeker even een kijkje!

Genoeg gekletst en tijd voor wat inspiratie…
Enjoy our blog!

Liefs,
Kim

IMG_3373

BABETTE

Gezellig dat je ons blog leest!

Ik ben Babette, 30 jaar oud (ja, een dertiger inmiddels) en moeder van ‘grote’ Zoë. Samen met deze lieve, ondeugende meid en mijn vriend Jeroen woon ik in Vlaardingen, de haringstad. Maar ook Rotterdam, Den Haag en het strand liggen in de omgeving. Iets waar wij vaak naartoe opstap gaan. We gaan er graag op uit. Dat neemt Zoë nu ook al over. Van terrasjes, restaurantjes en heerlijk ‘mensen kijken’ geniet ze. En wij dan natuurlijk ook. Ook het reizen pakken wij (straks) weer veelvuldig op. We willen Zoë graag veel meegeven van andere landen en culturen.

Moeder ben ik ook een beetje op de Jenaplanschool waar ik samen met Kim werk. Zelfs in onze bovenbouwgroep word je nog wel eens “mama” genoemd. Gezellig, die kids waar je een goede band mee op kunt bouwen en wie je zoveel moois kunt bijbrengen voor hun toekomst. Het is soms ook knetterhard werken, maar dat wordt zeker terugbetaald!

Waar je mij erg blij mee maakt naast mooie reizen maken, zijn gezellige uitstapjes en lekker uit eten gaan. Ontdekken en nieuwe dingen uitproberen vind ik heerlijk. Dat is één van de dingen waar ik energie van krijg. Ook het lezen van inspirerende bladen als de Happinez, Flow, Linda en andere lifestylebladen geeft mij nieuwe input voor allerlei dingen die ik wil regelen.

Kim heeft mij aangestoken met haar baksels en hier probeer ik genoeg tijd voor vrij te maken. Ik ben steeds bewuster aan het kijken naar ons eten en wat dit met ons doet. Terug naar deze basis is gek genoeg ook heel rustgevend. Sporten is iets wat ik net weer oppak na een lange tijd. De knop is weer om ;). En onder de slechte invloed van Kim, ben ik inmiddels ook aangestoken met het internetshopvirus! Leuk, maar ook heel slecht……..dankjewel Kim!

In ons huis veranderen we graag van alles. Steeds opnieuw kijken we wat we mooi vinden en wat handig bij zo’n peutertje past. Ik vind het heel leuk om, samen, ideeën uit te werken. Je kunt zeggen dat mijn creativiteit nu vergroot wordt. Je wordt steeds handiger in dingen. Net als onze blog: ook een uiting van creativiteit. Dit delen we graag.

Dus kijk vooral wat JOU inspireert, wat JOU aantrekt en wat JIJ weer met ons wil delen.

We horen graag van je!

Liefs,

Babette

IMG_3374