6 Comments

 1. Bizar, er zijn zo veel overeenkomsten met de kleding die ik ook voor Noah heb! De regenjas is wel een goed idee, ben er nog op zoek naar 1. De grijze skinny jeans van Zara is gaaf! Alleen is hier maat 2-3 van baby-afdeling al snel te klein.
  Jaloers trouwens dat je gewoon zo bij Big & Belg kan binnenlopen ;-). X Judith

  • Ja, ik moest vorige keer ook al zo lachen toen ik jouw post zag met de Mingo sjaal. Dit is namelijk alweer van ruim 2 weken geleden! De regenjas is echt een fijne jas, ze hebben hem ook in het geel, maar ik was weer bang dat die kleur niet overeenkwam met de Bergstein laarsjes. Dan maar een hele andere kleur. Xavi is nu ongeveer 93/94 cm denk ik en past de 104 prima, hopelijk kan hij nog even mee. De skinny jeans is trouwens maat 98 en die zit goed, ook qua lengte. Maar volgens mij is Noah wel iets langer he?!
   Ik heb speciaal een tripje Amsterdam gepland hoor hihi, woon zelf in Dordrecht. Liefs Kim

  • Thnx Tabith! Die heb ik in de zomer in de sale gescoord! Was een leuk koopje 🙂
   ‘Jax’ zijn zwarte vest moet ik nog steeds kopen hihi. Binnenkort toch eens doen!
   En inderdaad… Mama’s kindjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge