Kinderkamertip: Levensecht! Een dier op hout?!

Xavi’s kamer is de laatste maanden heel erg hetzelfde gebleven. Vorig jaar schreef ik er nog wel eens wat blogs over maar nu de basis staat is er alleen enkel een klein nachtlampje of postertje wat ik verander…

Animalprintshop

Tot ik in aanraking kwam met de webshop: Animalprintshop.nl. Via Social Media zag ik een aantal afbeeldingen en ik werd nieuwsgierig… Natuurlijk stond Xavi op dat moment achter mij terwijl ik aan het rondneuzen was…

Is dat voor mij???

Ja, meestal internetshop ik voor Xavi dus hij heeft al gauw door dat er weer wat leuks uit te kiezen is…

Samen bekeken we de verschillende soorten afbeeldingen: Kleine Vriendjes (met babydieren), Krasse Koppen (dierenportretten) en Brave Beesten (levensechte dieren in zijn geheel).

Inmiddels stonden er zo’n 6 dieren open… van de flamingo tot een kuikentje en van de kop van de koalabeer tot een pinguïn!
Uiteindelijk won de leeuw want…

Hij is de koning van de dieren Mama!

Nog meer keuzes…

Omdat Xavi op zijn kamer mooie smalle plankjes van Ikea heeft hebben wij niet gekozen voor een ophangsysteem.
Wel kun je kiezen uit het afdrukken op verschillende soorten materialen zoals canvas, glas, aluminium en hout. Ook binnen hout heb je nog méér keuzes. Kies je voor zichtbare planken, een blok of één plaat?

Wij hebben gekozen voor een afbeelding op een houtplaat van 40×40 cm!

WAUW!

Binnen 3 dagen werd het schilderij bezorgd. In het weekend besteld en dinsdag al in huis!
Omdat AnimalPrintShop een onderneming is van de grote site Fotocadeau.nl zijn zij ervaren met het bedrukken en afleveren van kwalitatief mooie producten. Snel maar toch supermooi naar jouw eigen ideeën!

 

Dit artikel is geschreven met een gesponsord artikel, dit heeft geen enkele invloed gehad op de keuzes die we gemaakt hebben dan wel onze mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge