Meer resultaten voor ixxi design

 
ixxi design
 
IXXI design wanddecoratie.
Zet de kaarten aan elkaar met de bijgeleverde IXXI koppelstukjes en creëer een prachtig kunstwerk aan de muur. Ixxi Design wanddecoratie is beschikbaar in en veelvoud aan thema's, de klassieke meesters zoals de Almond Blossom maar denk ook aan de Getty's' foto collectie met de iconische Construction Workers.
ixxi design
IXXI.
ixxi zelf maken
Persoonlijke en flexibele wanddecoratie Officiële IXXI store.
De verzendkosten voor Nederland, België Duitsland bedragen 395. Jouw IXXI wordt binnen 3 5 werkdagen thuisbezorgd! Met IXXI maak je eenvoudig in elk gewenst formaat je persoonlijke wanddecoratie. Dit hoogwaardige product met kaarten en koppelstukjes biedt eindeloze mogelijkheden in beeld, vorm en formaat. Betaalbaar én Dutch Design!
ixxxi
Persoonlijke wanddecoratie met je eigen foto's' Officiële IXXI store.
IXXI heeft ook eigen collecties die gemaakt zijn in samenwerking met verschillende merken, designers en topmusea. Van modern design tot klassieke illustraties en met deze beelden kun je ook zelf de vorm en het formaat bepalen. Bij IXXI maak je altijd zelf je eigen wanddecoratie!
ixxi zelf maken
IXXI Wanddecoratie kopen? Bestel online: IXXI wanddecoratie!
IXXI your world. Maak kennis met een nieuwe vorm van wanddecoratie: IXXI! IXXI is een flexibel wandsysteem, bestaande uit losse kaarten die samen één geheel vormen. Met i-tjes en x-jes koppelstukjes klik je de kaarten aan elkaar en maak je je eigen creaties.
ixxi ring
IXXI online bij wehkamp Gratis bezorging vanaf 20.
Je kan kiezen uit wereldberoemde kunstwerken, natuurplaten met een retro look of eigentijds design. Bekijk nu alle Ixxi wanddecoratie. Toon als: Rasterweergave Lijstweergave Collageweergave. IXXI wanddecoratie Bohemian Skull 140x140 cm. IXXI wanddecoratie Bohemian Skull 140x140 cm. IXXI wanddecoratie Still Life With Flowers 120x180 cm.
ixxi zelf maken
Ontdek IXXI's' volledige collectie! Officiële IXXI store.
Binnen de vele mogelijkheden vind je ook een selectie specials: deze producten zijn speciaal door en voor IXXI ontworpen en zijn in een vast formaat direct te bestellen. IXXI biedt een unieke collectie in samenwerking met gerenommeerde merken, getalenteerde ontwerpers, merken, fotobureaus en topmusea zoals het Van Gogh museum, Disney, National Gallery London, Getty Images, MAI, Studio Boot, Nijntje en Museo Nacional del Prado. Design wordt zo voor een groot publiek toegankelijk.

Contacteer ons