Herbalife skin: weer en wind

Ons uiterlijk, voor de één heel belangrijk, voor de ander iets minder prominent aanwezig. Het internet staat vol met ervaringen over allerlei afvalproducten, changes of lifestyle en allerlei Feel Good Foods om je beter te doen voelen. Waar het uiteindelijk bij allemaal om draait: je gezond en happy voelen in je lichaam. Dat begint aan de binnenkant. Maar de buitenkant wil ook wat. Zeker in dit koude seizoen waarin weer en wind ons alweer te pakken krijgen. Dus aan de slag met je huid met de verzorgingslijn van Herbalife Skin.

herbalife-skin-try-out

Onze buitenkant

We brengen zo veel tijd door met het denken aan wat we consumeren, dat we vaak onze buitenkant vergeten. Denk jij genoeg aan je huid en je haar en geef jij ze de nodige liefde en verzorging? Van dagelijkse reinigingsmiddelen en vochtinbrengende crèmes, tot scrubs en glansbevorderende shampoo, ik heb als moeder ook te weinig tijd om mijn lichaam er mooi uit te laten zien en quality-time voor mijzelf te nemen.

Herbalife Skin heeft een ideaal try-out pakket waardoor het óók voor mij eenvoudig was om uit te proberen. Ik heb nog weinig structuur in deze rituelen dus vastberaden begonnen, maar helaas een staking ondertussen. Totdat ik de tubes weer tegenkwam en ik de crèmes opnieuw uitvond. Wat bleek in deze eerste koude herfstdagen? Dat mijn huis toch wel jubelde om zo verzorgd te worden. Tijd voor verandering.

Dus dank aan mijn lifestyle coach van Herbalife, Coreije, om zo na een warme vakantie op Kos toch mijn huid goed de herfst in te kunnen laten gaan. Ik mocht dit try-out pakket van haar en Herbalife geheel als cadeautje uitproberen.

En dat dit hard nodig was, kun je op de volgende foto wel duidelijk zien…

close-up-ietwat-vermoeid

 

Het verhaal achter Herbalife Skin

De Skinlijn bestaat uit 11 huidverzorgingsproducten die geschikt zijn voor alle huidtypen en zowel voor mannen als vrouwen. Alhoewel ik toch de geur ietwat meer voor vrouwen geschikt vindt. Door meer dan 15 vitaminen (B3, antioxidant, C en E, Aloë Vera en allerlei botanische ingrediënten die mij wat onbekender zijn – junglegevoel) te combineren gaat je huid meer stralen. Het geeft door de frisse geur een luxe ervaring en achter dit alles schuilt uiteraard een bewezen wetenschap zoals te vinden is op de website van Herbalife Skin.

selfie-moeder-dochter

Als je goed inzoomt zie je zeker wat oneffenheden onder het laagje make-up, dus ik ben heel benieuwd naar het resultaat straks.

Snelle RESULTATEN, onze klinisch geteste producten helpen u optimale resultaten te behalen waaronder een zachtere, gladdere, stralende huid en vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels in 7 dagen***.

Het serum, de herstellende nachtcrème, de glow moisturiser, de oogcrème en -gel en de SPF 30 beschermingscrème behalen bovenstaand resultaat va de Herbalife website in dus slechts 7 dagen.

Reinigingsproducten zijn sulfaatvrij wat zorgt voor voor hydratatie in plaats van mogelijke uitdroging of irritatie omdat ze tamelijk agressief kunnen zijn. Ze zijn zeer effectief als reinigers, maar het zijn niet voor niets zuurresten van zwavelzuur (inclusief zouten). Dat klinkt al verkeerd eigenlijk…

Verdere productvoordelen:

 • Geen toegevoegde Parabenen
 • Geschikt voor alle huidtypen (zo fijn niet hoeven nadenken als iets wisselt)
 • Dermatologisch getest
 • Unisex: Perfect voor Vrouwen & Mannen (een beetje dan)

Wat vond ik prettig?

 • Het reinigende schuim en de crèmes zijn uitermate zacht in gebruik. In eerste instantie iets wat ik niet vertrouwde: maakt dit wel goed genoeg schoon? Ik kan dit positief bevestigen. Altijd erg sceptisch, maar het werkt echt. Ook met een goed laagje make-up op. De waterproof mascara vergt wel even wat meer boenwerk met de crème maar het gaat eraf.
 • Het Kleimasker Munt heb ik 2x mogen gebruiken. Wat een heerlijk fris Masker is dit. Munt is sowieso een favoriet hier, op allerlei manieren (drinkend, in de tuin, in je eten of op je gezicht dus). Een zachte textuur die je met een geringe hoeveelheid opbrengt, maar als een heel dik verzorgende kleilaag aanvoelt. Zo fijn, daar houd ik wel van. Voelen dat iets werkt. Ietwat argwanend heeft Zoë dit proces aanschouwd, maar erom lachen kon ze wel. “Rare mama…”

herbalife-skin-kleimasker-munt

 • Helaas is een try-outpakket niet compleet toegerust om alles 7 dagen lang ruim uit te proberen. De oogcrème en ooggel was voldoende voor 2-3 dagen, of ik gebruik gewoonweg te veel. Toch al die rimpels boven de 30. Het masker was een heel fijne start om de verzorgingslijn goed in te zetten.
 • Het serum bracht natuurlijk ook een enorme boost voor de nachten, aangevuld met de romige nachtcrème. In de ochtend voelde mijn gezicht enorm zacht en verzorgd aan. Dat is fijn opstaan. Zeker nu met de koudere dagen na het warme Kos. Direct droge handen en een gecombineerd pallet op mijn gezicht. Bijgetrokken na één nacht al.
 • De dagcreme is minder heftig, toch voor een volle werkdag te romig voor mijn huid. Aan het einde van een werkdag kwamen hier toch wat glimplekjes tevoorschijn. Voor iemand met een droge huid heel fijn, maar mijn voorhoofd vindt dit minder aangenaam. Hier heb ik betere opties voor in mijn ervaring. Absolute topper Dr. Hauschka is nog niet overtroffen hierin.
 • Wat de combinatie van deze crèmes en ietwat toewijding mijn huid hebben gegeven? Hydratatie als nummer 1, een zachter gevoel en een zachtere uitstraling.

glow-in-de-herfst

 • Minder oneffenheden in de vorm van een ruwe huid, lijntjes vervagen iets (natuurlijk niet de rimpels meteen) en als oneffenheden er zijn dan zijn deze veel minder oppervlakkig en minder rood. Want geen oneffenheden? Dit gaat uiteraard erg samen met voeding, want door chocolade…
 • Ik ben geen beautymeisje dat dagelijks een tijdlang in de badkamer staat. In de ochtenden besteedt ik tijd, maar in de avonden valt veel te redden. Ook deze structuur heeft mijn huid een goede impuls gegeven. Alleen of ik dit volhoudt? Ik ben bang van niet, maar ik blijf dromen. Gemak, zoals bij deze skinlijn is wel een vereiste. En daar kan het niet aan liggen, de stappen worden duidelijk vermeld op de tubes. Een kind kan de was doen…

Conclusie

Mijn absolute topper is zeker het kleimasker en nu de 30 ruim gepasseerd is (de 32 komt er toch echt aan) ook de ooggel overdag en de oogcrème in de nacht. Dr. Hauschka melissecrème gebruik ik nog overdag. Maar de nachten met Herbalife Skin kom ik wel goed door. Fijn om even extra aandacht te besteden aan mijn huid. Van binnenuit, maar de buitenkant wil toch ook écht wat.

Goed om even face-to-face te staan met een heerlijk ‘natuurlijk’ product waardoor je de balans meer kan vinden in je verzorgingsrituelen voor je huid. 

Wat is jouw beautygeheim van gezichtsverzorging?

Liefs,

Babette

PS: Als je dan toch samen bezig bent, maak je er direct een gezellig beauty-ochtendje van…

moeder-dochter-beautyochtend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge