Een hele outfit van: KIXX !

Vandaag wil ik graag een webshop met jullie delen waar ik regelmatig rondneus voor Xavi: Kixx!
Kixx Online is een webshop met een groot aanbod aan kledingmerken maar ook hebben zij enorm veel schoenen en accessoires voor kinderen in alle leeftijden.

Schoenen..


Voornamelijk voor de schoentjes kijk ik wel eens rond op deze website. Xavi draagt veel schoenen van het merk: Vans. Zowel het hoge als het lage model met verrassende printjes en van goede kwaliteit. Elk seizoen staat hier wel minimaal 1 paar Vans in de schoenenkast!
Ook voor het all-time-favourite model: Converse All Stars kun je bij Kixx goed slagen, met dit zomerseizoen weer hele toffe frisse kleurtjes.

En de kleding?

Dankzij het grote aanbod van Kixx Online is er voor elke stijl iets tofs te vinden. Houd je van monochrome items? Ze verkopen het merk: Lucky no 7, ben je meer van de drukke prints? Dan is het merk Molo vast iets voor jou!

Op de boys-pagina van deze site ben ik goed geslaagd! Het merk CarlijnQ heeft dit zomerseizoen een toffe ‘hagelslagprint’ (zoals Xavi het noemt) en de short hiervan stond al een tijdje op mijn wishlist…
Voor de wat koudere zomerdagen vond ik een supermooie trui van Little 10Days, dit merkje verkoopt prachtige items, niet té opvallend maar wel heel bijzonder. De kwaliteit is ook heel erg goed. Nu Xavi naar school gaat toch wel fijn dat de kleding tegen een stootje kan!
Deze sweater is grijs met zilveren strepen erop.


En natuurlijk heb ik de outfit afgemaakt met deze toffe basic sneakers van Vans.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Wij zijn er verliefd op en kunnen niet wachten op de zomer!

Liefs,
Kim

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge