“Hé Juf, je hebt geen mascara op!” #chaotischemoeder

Ze letten ook overal op, die kids.. Maar inderdaad. Afgelopen maandag stond ik zonder mascara (het enige make-up product dat ik gebruik) voor de klas. En hoe dat kwam? Dat is een beetje dé reden waardoor het de afgelopen 2 maanden zo stil is geweest op Xazoe….

Waarom is het zo stil???

Want tja bloggen vind ik nog steeds té gek. Heerlijk om dingen van mij af te schrijven. Waar ik normaal gesproken 1-2 avonden per week bezig was met de blog staat nu mijn hele week in het teken van lesgeven, ons gezin en vooral ook Axclusif, de webshop.

Geweldig om daar zo mee bezig te zijn, maar daardoor is het extra druk en loop ik soms rond als een kip zonder kop..
Ik vergeet regelmatig afspraken, heb geen tijd om de was bij te werken én sjees regelmatig heel Dordt door om van afspraak naar afspraak te gaan.

Zo ook afgelopen maandag. Ik stond daar dus zonder mascara.
Natuurlijk geen probleem maar het deed mij wel even beseffen in wat voor rollercoaster ik momenteel zit…

  • 2 dagen werken op school A
  • 1 dag werken op school B
  • 1 avond per week werken aan Axclusif, standaard, maar daarnaast bijna dagelijks 1-2 uur bezig met het onderhouden van de webshop, inpakken, schrijven van de nieuwsbrief, producten toevoegen, foto’s maken én af en toe een dag op pad om langs een Agency of merk te gaan.
  • oneindig bezig met het huishouden én het managen van ons gezinsleven!

En als er dan een zieke peuter in huis rondloopt…

Dan denk je na een gebroken nacht over hele andere dingen na (of denk ik dan gewoon helemaal niet na?)
Xavi heeft een virusje te pakken en is nu een aantal nachten aan het spoken. Koorts, wakker zijn en alleen maar willen kroelen. Kroelen met Mama wel te verstaan want Papa mag natuurlijk gewoon lekker blijven liggen 😉

Gelukkig verdelen wij de taken goed!

Want Papa sturen wij er ’s nachts mooi uit om drinken of paracetamol te pakken. Hij is inmiddels een kei in het bijwerken van de stapels was én brengt steeds vaker wat pakketjes naar het postkantoor voor de webshop.

Hoe fijn is het om hulp te kunnen ontvangen als je het overzicht zelf even mist?
Zo gestructureerd als ik eerst was, zo chaotisch ben ik nu…

Hopelijk is dit een fase, net zo’n fase waarin onze kinderen altijd zitten.
Dat gaat over, toch?

Xavi zit ook weer bijna in zijn nieuwe fase, bijna 4 jaar en dus tijd voor de basisschool!
Kunnen jullie mijn artikel nog herinneren over deze speciale gebeurtenis?

Hopelijk geven deze fases mij energie, inspiratie én tijd om het bloggen weer op te pakken…

Bedankt voor jullie geduld!
Liefs,
Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge