Fashion-wanna-have: Zoë

Ik word eigenlijk een beetje gek van mijzelf. IK heb nieuwe kleding nodig, MIJN kleding zit altijd in de was en wat doe ik? Ik kijk voor Zoë, ik koop voor Zoë en ik droom over weer volgende aankopen. Ik vind het echt gewoonweg leuker om voor Zoë te shoppen, zeker nu zij het ook echt leuk begint te vinden en nu al haar eigen willetje daarbij mee neemt. Dat heeft ze vast van haar vader!

Hebben, hebben, hebben – hebzucht. Betrapt. Het was pas geleden het thema bij ons op school in de kring. Tja, juf zijn houdt wel een beetje op thuis toch? Ik mag wel dromen toch? Ik weet wel mijn grens. Ik maak keuzes voor wie ik koop. Zo, heb ik mijzelf genoeg verdedigd? Of ben jij ook zo enorm blij met al dat moois voor je kind?

Wat kom ik nu tegen en zou ik best willen aanschaffen als er écht zo’n geldboompje in de tuin zou staan?

We beginnen dichtbij iedereens huis…

De prettige feestdagen komen er weer aan. Tijd om leuke outfits te scoren voor iedereen, maar als eerste voor Zoë. Ik kwam deze stoere, maar toch feestelijke jumpsuit tegen bij de H&M. Lekker basis, goed te combineren met haar zwarte gympen en als de open haard aan staat of er weer eens gegourmet wordt, ideaal om korte mouwen binnen te hebben.

jumpsuit kerst zwart vestje felgeelvilten pet  H&M

Natuurlijk kan er een simpel vestje op gekocht worden, lekker basic en overal te koop. Persoonlijk heeft deze variant mijn voorkeur, lekker fel en eigenwijs. En met een vilten pet is Zoë’s hoofd buiten ook lekker warm.

Zo fijn…

Een favoriete (web)winkel waar wij ook veel kopen en ik de kwaliteit ook erg goed vind, is Zara. Als ik daar rondloop word ik echt heel hebberig. De kleding ziet er zo leuk uit tegenwoordig (als ik terugdenk aan mijn eigen kleding vroeger kan ik mij niet voorstellen dat het later ook zo voelt voor Zoë). Materialen zijn ook vaak erg fijn en zacht. Dit jasje hoort niet op mijn wishlist, erg genoeg heb ik hem al gekocht. Maar zo leuk, ik moet hem even delen. Want combineren hierbij is te leuk.

jas bont Zara

Bij de Zara heb ik dan ook dit geweldige setje gezien voor de feestdagen. Een dag waarop Zoë wel helemaal netjes opgedoft mag worden. Eerlijk gezegd denk ik dat ze dat best leuk zal vinden: op vakantie wilde ze ook al nagels lakken. Maar ja in de winter zijn die zo slechts zichtbaar… De glitterspray voor in haar haar heeft ze al van haar kapster gekregen. Lekker tutten, zou het echt gebeuren? Dit setje heb ik daarbij in gedachten (en ik kan gerust nog een paar keer veranderen):

jurk tule goud  maillot cape visgraat motief bruin

Alle drie van Zara

Een mooie tulen jurk van gouden glitterstof die je leuk kunt combineren met een bruintint zodat haar ‘look’ iets stoerder wordt. Een basicmaillot eronder in de donkerbruine variant en wanneer we even een frisse neus scheppen buiten mag deze fantastische cape niet ontbreken. Superstoer met het visgraatmotief. Het maakt haar outfit helemaal compleet! En als ze lekker wil ravotten buiten? Dan hebben we uiteraard een lekkere back-up outfit mee die ze aan mag. Want het is en blijft een kind en kinderen moeten spelen!

Zzzzzzzzzz…

Natuurlijk is er na al die gezelligheid ook een tijd van slapen. En niets is leuker dan net een nieuwe pyjama onder de boom te hebben gevonden. Die moet aan natuurlijk! Het exemplaar dat ik op het oog heb gekregen is ook weer zo’n eigenwijze (zou ik haar toch stiekem iets aanleren…). Eerlijk is eerlijk, wie wil deze nou niet?

pyjama moustache de kleine koning

De kleine Koning

En als je wakker wordt in de ochtend, dan liggen deze heerlijk kniekousen klaar om warme voetjes me te creëren, vossen, slangen, aapjes. Je hebt ze in allerlei varianten. Ik kiesssssss voor deze.

kniekousen slang grijs

De kleine Koning

Muizennieuws…

En dan komt de laatste dag van dit jaar in zicht en direct mijn laatste outfit op mijn wishlist voor Zoë. Ook weer zo’n heuglijk moment en daar hoort toch wel een beetje speciale outfit bij. Nu heb ik deze grijze jurk in gedachten met een leuke muts erbij. Lekker warm voor als de wind door je haren gaat tijdens het vuurwerk afsteken. Figuurlijk dan, want voorlopig komt Zoë echt niet in de buurt van dat sierlijk, gevaarlijke gedoe. Maar ik ben ook geen held. Geef mij maar gezellige muisjes om binnen mee te keuvelen. Lekker gluren kan ook heel leuk zijn.

mouse-in-a-house-mouse-dress-grey

Mouse in a House Bambini Amore laarzen zwart met strik H&M

En misschien, heel misschien, mag ze even haar warme zwarte laarzen aan om bij de deur te spieken. Een heerlijk warm winterjack eroverheen. Het liefst in hetzelfde thema: muizen… maar dat is geen vuurbestendige stof. Welke hangen er nog meer aan de kapstok? Dan maar op mijn wishlist voor de gehele winterperiode en niet speciaal voor deze avond, daar is de prijs ook totaal niet naar!

mini-rodini-siberia-aop-jacket-mouse

Mini Rodini Orange Mayonnaise

Welke jas krijgt jouw kind aan tijdens deze dag?

 

Zijn er fashion-items bij die jij ook zou willen hebben, inspireer ik je met nieuwe ideeën of heb jij nog heel ander vernieuwende tips? Kijk mee en deel jouw tips met ons!

Liefs,

Babette

 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge