20 Comments

 1. Melissa

  Nou een nieuwe kamer voor onze 2de meid en aankleding voor de babykamer die we van de zomer gaan maken. Er is zoveel leuks dat ik nu nog niet kan kiezen wat ik dan zou willen.

 2. Irene vens

  Wat een leuke actie. Wij gaan binnenkort de slaapkamer van onze oudste (2.5) aanpakken (zwart/wit thema) en ik zou graag een zitzak kopen. Of de junior of de cozy. In het zwart uiteraard 😁

 3. Marjo

  Wat een gave webshop, helaas heb ik hem niet eerder ontdek toen ik de slaapkamer van de kids ging veranderen. Rhodé heeft een minnie kamer en wij zochten nog steeds een lamp, en deze webshop heeft een prachtige hanglamp van Minni mouse dus die gaan wij dan gelijk bestellen! En misschien nog wel een leuk Minni kussentje erbij!

 4. Miekske Dingens

  Wat een lieve actie! Heel graag een kansje, om een extra cadeautje voor onze kapoen zijn verjaardag te kopen (op 13 mei 🙂 ) Dus waarschijnlijk iets uit de speelgoedcollectie 🙂

 5. carina

  Ik zou de Metalen opbergmeubel Cars kopen, voor m`n zoontje die net de overgang van een ledikant naar peuterbed heeft gemaakt, waarbij z`n kamer een Cars thema heeft.

 6. Michael noo

  Aankleding voor de babykamer zou super zijn.. Verwachten een kleine in oktober dus zou super goed uitkomen!!

 7. Natasja Smit

  Ik zou het opbergrek cars ermee aanschaffen, dan kan mijn zoontje zelf zijn speelgoed mooi en eenvoudig opbergen en ook zijn boekjes

 8. maris

  hele leuke spulletjes! Maar mijn favoriet is toch wel de tipitent of het houten loopfietsje!!! Beide heel stoer.

  Geliked met Marij Brand

 9. Liesbeth

  wat een gave website! Ik ga voor de speelkassa! In mijn klas, groep 3, heb ik nu een bloemenwinkel waar de kids graag in spelen en veel leren. `de kassa is nu een bakje en wat geld, deze zou geweldig zijn!

 10. melissa

  ik zou gaan voor het blikgooien om de motoriek van ons zoontje te verbeteren en daarnaast de dierenpuzzel omdat hij gek is van olifanten en giraffe.

 11. Roxanne

  Moeilijk, ik zie heel veel leuks. Zo’n watertafel is natuurlijk fantastisch met dit weer. Maar ik denk dat we toch voor een campingbedje gaan! Niet alleen handig voor dagjes en nachtjes weg maar ook om in de tuin als box te gebruiken. Duimen, duimen, duimen en alle 2 de pagina’s geliked!

 12. Niki

  Wat hebben ze veel zeg! Ik zou gaan voor een mooi campingbedje. Dan kan mijn kleine neefje lekker bij ons in huis slapen als ik binnenkort ga oppassen! Die 25 euro helpt dan enorm! Duimen, duimen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge