Coach Herbalife: lifestyle om + gratis fitcheck

Zoals jullie weten zijn wij als moeders altijd druk met onze lifestyle bezig. Waar voor de één dit proces heel soepel verloopt, is voor de ander een gezonde levensstijl een langere struggle. Van een killerbody, tot detoxen en hardlopen als hobby, reizen als inspiratie en afvallen of sporten als mislukkingen. Maar ieder stapje is een overwinning. 

Vandaag een gastblogger: Coreije als coach van Herbalife. Mijn coach bij Herbalife. Want ook ik heb weer een stapje verder doorgezet voor mijn healthy lifestyle. Dit kan voor jou ook gemakkelijk. Lees snel het inspirerende verhaal van Coreije en check hoe jij een gratis fitcheck kan verkrijgen. Ben je er klaar voor?

Coach Herbalife Coreije

Ik zal mij eerst even kort voor stellen. Mijn naam is Coreije Delger ik woon in Vlaardingen samen met mijn verloofde Richard, dochtertje Luana van 2,5 en onze Maine Coon Brody.

gezin coreije

Gewicht een issue

Al vanaf mijn pubertijd was ik bezig met mijn gewicht. Toen ik nog thuis woonde heb ik al verschillende dingen geprobeerd. En alles werkte wel maar dit was voor even. Voor mijn zwangerschap was ik dus al aan de ‘stevige’ kant. In mijn zwangerschap bleef ik maar groeien en naar een paar onderzoeken bleek dat ik zwangerschapssuiker had. Eerst werd ik op een dieet gezet, maar hierdoor kreeg ik mijn suiker niet onder controle. Na een paar weken tobben ben ik begonnen met prikken. Er werd verteld dat het na mijn zwangerschap allemaal weer over zou gaan. Maar op de een of andere manier ging dit er niet bij mij in. Na een heftige zwangerschap en bevalling kwam onze prachtige dochter Luana op 10-01-14 ter wereld. Ze was kerngezond en ook ik zelf maakte het prima. De volgende dag waren mijn suikerwaardes weer normaal en we mochten met zijn drietjes naar huis. Thuis bleef ik mijn suikers regelmatig prikken. Zelfs mijn beschuit met muisjes kon ik gewoon weer eten, iets wat ik heel bizar vond. Na een maand moest ik weer terug naar de internist en vanaf dat punt is er een knop bij mij om gegaan. Omdat ik zwangerschapssuiker had, is de kans groot dat ik op latere leeftijd diabetes krijg. Ik wil een voorbeeld zijn voor ons dochtertje en ben toen het roer om gaan gooien.

Roer om, doorzetten

Na 6 weken ben ik weer begonnen met hardlopen en heb ik mij online ingeschreven bij de Weightwatchers. (Achteraf was dit misschien te vroeg) Mensen die niet weten wat Weightwatchers is, ik zal het nog even kort uitleggen: elke dag heb je een aantal punten die je mag eten. Je fruit en groente zijn meestal 0 punten en je aardappelen 2. En elke dag moet je aan je aantal punten komen die worden berekend door middel van je leeftijd, gewicht etc. Al gauw kreeg ik door dat je door middel van meer bewegen meer punten kreeg en je dus ook gewoon je chocolade kon eten. De eerste weken ging het aardig maar hierna kwamen er toch steeds meer slechte dingen bij en viel ik niet meer af. Dit heeft niks te maken met Weightwatchers maar met mijzelf. Voor mij werkte deze manier dus niet. Ik dacht dat ik het allemaal wel zelf kon en ik moest toch meer back to basic. (Nu heb ik ook geleerd dat het niet alleen om je gewicht gaat, maar hier kom ik later op)

Hierna ben ik verder gaan googlen en kwam ik Herbalife tegen. Toen dacht ik dat ken ik, mijn moeder heeft dit jaren geleden gedaan. Ik heb mijn naam en telefoonnummer ingevuld op de website en al gauw werd ik terug gebeld. Ik kon de volgende dag al langs komen. Hier heb ik een gratis en vrijblijvende fitcheck gekregen. Ik wist dat ik wel wat kwijt moest, maar kreeg hier toch een behoorlijke schrik. Mijn vetpercentage was zeer hoog, ik werd 10 jaar ouder geschat door de weegschaal en tijdens de intake bleek dat ik veel suikers binnen kreeg.

Eerste contact Herbalife

In juni 2014 ben ik begonnen om af te slanken met Herbalife. Herbalife staat voor een gezonde en actieve levensstijl. In de ochtend begon ik met een ontbijtshake. Deze maakte ik met sojamelk en 2 scheppen poeder. Hier zitten behoorlijk wat vitaminen en mineralen in. Een glas aloë vera en een heerlijk kopje thermo thee. Rond een uur of 10 nam ik een tussendoortje uit mijn lijstje. ‘s Middags nam ik weer mijn shake. Later op de middag weer een tussendoortje en ‘s avonds at ik gewoon met de pot mee. En natuulijk mijn twee liter water, wat heel belangrijk is. Ik begon heel sceptisch want jeetje wat at ik veel zeg. Hiermee kon ik toch nooit afvallen? Op de een of andere manier had ik veel vertrouwen in mijn coach Yvonne. Ze zat al meer dan 20 jaar in het vak dus ze moest het weten. En toen wist toen nog niet dat ze mijn leven zal veranderen. Elke week ging ik braaf naar haar toe om te wegen. Ik hield mij strak aan mijn programma en naar een paar weken voelde ik me ook zoveel vitaler. De kilo’s gingen er af, mijn vetpercentage ging naar beneden en mijn spiermassa ging groeien. Alles ging dus perfect en dat zagen mensen om mij heen ook.

shke herbalife

Mensen om mij heen zagen dat ik veranderde en wilden dit ook. Ik ben toen ingeschreven als member bij Herbalife en ben een paar klanten gaan begeleiden om mijn eigen producten goedkoper te eten.

Intensieve begeleiding

Na een jaar tijd was ik 20 kg kwijt. Ik kreeg alle begeleiding ook nog van Yvonne. In die tijd werkte ik nog als voedingsassistente op een revalidatieafdeling. Ik deed het er dus een beetje bij. Ik kreeg steeds meer plezier om met mijn klanten en Herbalife te werken. Het geeft je zo’n kick dat mensen bij je komen en een mooi resultaat neerzetten. Je bouwt echt een band op met je klanten en ik had tijd voor ze om naar ze te luisteren. Ik zag steeds meer mogelijkheden binnen Herbalife. Ik ging steeds vaker mee naar trainingen regionaal en landelijk. Na een paar maanden kwalificeerde ik me voor een internationale training in Barcelona. Wat was dit een geweldige ervaring. Sprekers op topniveau, artsen uit Amerika. Een geweldig bedrijf waar ik vol trots mee samen mag werken.

Op den duur verdiende ik meer met Herbalife dan met mijn baan als voedingsassistente. Heel grappig want Herbalife zag ik totaal niet als mijn werk maar als mijn hobby. Zoals veel mensen wel weten of horen van anderen is het werken in de zorg knetterhard. (ode aan alle collega’s in de zorg)

Van hobby werk maken

Ik had het steeds minder naar mijn zin en heb toen de keuze gemaakt om mijn baan op te zeggen. Op dat moment was dit een zware en niet verstandige keuze omdat we aan het sparen waren voor onze trouwerij. Maar vanaf 1 april heb ik daadwerkelijk mijn baan opgezegd en ben fulltime begonnen met mijn passie/hobby. Ik heb samen met een paar collega’s een lifestyle centrum in Vlaardingen waar we alle klanten kunnen ontvangen. We werken heel breed. Ik heb een mooi afslankverhaal, maar Herbalife is niet alleen voor het afslanken. Ook begeleiden we klanten met een gezond ontbijt, klanten die aan willen komen en sporters.

coreije als coach herbalife

Niet alleen afvallen

En wist je dat we een heerlijke huidverzorging hebben? Hier geven we super leuke skinparty’s voor. Een heerlijke middag/avond voor jou en je vriendinnen. Je komt thuis met een heerlijk perziken huidje;).

skinparty herbalife

Zoals jullie kunnen lezen werk ik heel breed en ik kan jullie vertellen dat ik nog nooit zo blij, gelukkig en gezond ben geweest. Een superlieve verloofde en vanaf oktober eindelijk mijn man. Die altijd voor mij klaar staat. Mijn sponsor Yvonne die samen met mij het Herbalife avontuur in is gegaan. Mijn dank is groot mede dankzij jullie ben ik nu wie ik ben!

Voor jullie?

Wil jij een gratis fitcheck om te kijken hoe jij er van binnen echt uit ziet? Lijkt het je leuk om eens een middag of avond heerlijk verwend te worden met een paar vriendinnen? Of lijkt het je leuk om samen met mij een zakelijk avontuur aan te gaan? Wacht niet te lang en stuur mij een persoonlijk berichtje op mijn facebook als welzijnscoach!

Groetjes,

Coreije

PS: stay tuned voor mijn ervaringen, struggles en overwinningen met Herbalife… liefs Babette

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge